Acte Auto™ v4.0

Acte Auto

"Acte Auto" este un program (software) destinat birourilor care emit ACTE AUTO. NU MAI AVETI NEVOIE DE NICI UN FEL DE TIPIZATE. Programul Acte Auto face tot!

NOU: A fost introdus noul model de Contract Vanzare-Cumparare - Model 2016 ITL - 054 - CONTRACT DE ÎNSTRĂINARE – DOBÂNDIRE A UNUI MIJLOC DE TRANSPORT

De acum nu mai aveti nevoie de masina de scris invechita care la care orice greseala de tastare va facea sa luati toata munca de la capat! Nu aveti nevoie decat de un calculator, de o imprimanta, de niste coli albe si de programul Acte Auto™.

Acest program se vinde numai persoanelor juridice (SRL, PFA, II, IF, etc)

Program Acte Auto ecran principal

Interfata programului asigura o utilizare foarte usoara si este mult imbunatatita fata de versiunea anterioara. In plus, cei care se ocupa si cu asigurari auto vor fi familiarizati cu aceasta interfata deoarece functioneaza la fel ca cele care genereaza RCA-uri. Aceasta versiune a programului, permite modificarea formulelor de adresare si de incheiere (Domnule Comandant, etc.) din meniul "Setari".
Soft acte auto Software Acte Auto Fise Cereri Acte Auto

Pretul abonamentului include toate actualizarile si modificarile programlui. Actualizarile si modificarile sunt incluse in mod automat in program (nu veti mai face dezinstalari/instalari, etc.), sarcina dumneavoastra fiind limitata doar la utilizarea programului.
Tipizate acte auto fisa inmatriculare setari acte auto contract de vanzare cumparare


Pentru rularea programului aveti nevoie de conexiune la internet si de programul Adobe Reader instalat. Acest program este gratuit si poate fi descarcat de la adresa: http://get.adobe.com/reader/ | Programul ruleaza pe orice sistem de operare (Windows, Linux, Mac OS, etc.)

Cu Acte Auto™ puteti emite urmatoarele documente:
Preturi:
Perioada Pret
O luna 44.00 RON
3 luni 124.00 RON
6 luni 224.00 RON
Un an 394.00 RON
Aceste preturi includ toate actualizarile si costurile de intretinere ale programului. In cazul in care programul va expira si doriti reactivarea lui, se aplica o taxa de 14 RON.

Reduceri:
Bucati Pret normal Reducere Pret redus
2 788.00 RON 5% 748.00 RON
3 1182.00 RON 10% 1063.00 RON
4 1576.00 RON 15% 1339.00 RON
Reducerile se aplica celor care cumpara mai multe programe pe aceeasi factura, pe perioada de un an; Reducerea maxima la care se poate ajunge este de 15%, si se atinge la un numar de 4 bucati.
UPDATE: A fost adaugate inca 4 fise:

UPDATE: A fost adaugata optiunea de a adauga ce cereri "NOTA DE INFORMARE" care poate fi activata si setata din meniul "SETARI".
(Exemplu de Cerere de inmatriculare cu Nota de Informare)


(In prezent, programul contine 24 de fise. Aceasta lista se mareste in permanenta cu noi fise, in functie de necesitati, iar dumneavoastra nu trebuie sa mai platiti absolut nimic in plus deoarece toate costurile sunt incluse in pretul abonamentului. In cazul actualizarilor cu privire la fisele continute de program, acestea se fac in 2 moduri: cand apar fise noi sau cand clientii solicita un anumit model de fisa. In cazul din urma, acel model de fisa trebuie solicitat pentru a fi introdus in program de cel putin 2 clienti cu abonamente valabile cel putin inca 6 luni de la data cererii, iar in cazul in care este solicitat de catre un singur client, modelul de fisa trebuie confirmat de colaboratorii nostrii)

Acte Auto™ este marca inregistrata a Lucid Dreams S.R.L. Toate drepturile sunt rezervate.

Informatii
  Folosind programele noastre bazate pe tehnologii web, nu veti mai avea niciodata probleme cu virusii de pe calculatoarele dumneavoastra, nu veti mai avea niciodata probleme cu pierderea datelor, cu instalarea programelor, sau cu instalarea de update-uri. Dumeavoastra nu trebuie decat sa va autentificati in program folosind un username si o parola, de restul ne ocupam noi. Aceste programe pot fi accesibile de pe orice calculator, astfel, putand sa lucrati si de acasa, de la hotel, de oriunde aveti acces la un calculator si o conexiune internet si puteti chiar sa va verificati angajatii atunci cand sunteti plecat in concediu...