Acte Auto ™ v6.0

Program Acte Auto"Acte Auto™" este un program (software) destinat birourilor care emit ACTE AUTO. NU MAI AVEȚI NEVOIE DE NICI UN FEL DE TIPIZATE. Programul Acte Auto™ face tot!


De acum nu mai aveți nevoie de masina de scris învechită care la care orice greșeală de tastare vă făcea să luați toată munca de la capăt! Nu aveți nevoie decât de un calculator, de o imprimantă, de niște coli albe și de programul Acte Auto™.

Interfață & Utilizare

Interfața programului asigură o utilizare foarte ușoară și este mult îmbunătățită față de versiunea anterioară. Este foarte intuitivă și folosește tehnologia platformelor pentru eliberare de RCA-uri.

Meniu Acte Auto

Facilități

  • Completare automată: Completați datele într-un formular, după care sunt preluate în toate fișele, cererile, etc.
  • Formule de adresare: Posibilitatea schimbării formulelor de adresare pentru cereri din meniul setări (ex. Domnule Comandant, Domnule Șef Serviciu, etc.)
  • Cost Control: Stabiliți un preț pentru fiecare fișă în parte și urmăriți în timp real încasările, sau vedeți ce ați încasat în trecut. Puteți vedea ce fișe ați emis fiecărui client și cât aveți/ați avut de încasat de la fiecare.
  • Rapoarte: Rapoarte statistice și grafice cu privire la fișele emise.
  • Notă de Informare: Note de informare presetate pentru ficare județ în parte, dar și posibilitatea de a modifica textul notei de informare.
  • Bază de date clienți: Aveți posibilitatea de a salva clienții, nefiind nevoie să completați datele fiecăruia în momentul în care revine la dumneavoastră.
  • Financiar: Facturile Proforme și Facturile Fiscale le puteți accesa direct din program.
  • Suport Tehnic: Secțiune de suport tehnic direct în program. Folosind această opțiune puteți primi răspuns la întrebările dumneavoastră chiar și în afara orelor de lucru.
  • Update-uri incluse: Actualizările programului sunt incluse în prețul abonamentului.

Siguranță & Securitate

Transmisia datelor este securizată cu ajutorul unui certificat SSL ce asigură criptare cu până la 256 biți. Datele sensibile stocate sunt și ele criptate. Programul este securizat prin username și parola pentru fiecare utilizator.

Accesul la secțiunile sensibile din program poate fi restricționat prin activarea Opțiunilor Administratorului. După activare veți primi o parola și doar prin folosirea ei puteți accesa opțiuni cum ar fi ștergerea datelor din program, activarea și dezactivarea unor opțiuni de configurare (cum ar fi nota de informare), modificarea datelor de facturare, setările cost control, sau formule de adresare/încheiere pentru fișele dumneavoastră.

Dependințe & Compatibilitate

Pentru rularea programului aveți nevoie de conexiune la internet și de programul Adobe Reader instalat. Acest program este gratuit și poate fi descărcat de la adresa: http://get.adobe.com/reader/. Programul Acte Auto rulează pe orice sistem de operare (Windows, Linux, Mac OS, etc.), chiar și pe telefoane mobile.


GDPR Compliant

Aplicația este dezvoltată pentru a putea asigura confidențialitatea datelor și drepturile clienților dumneavoastră, așa cum prevede noua lege a protecției datelor cu caracter personal

Prețuri

Perioada Prețul
O lună 51.00 Lei
3 Luni 143.00 Lei
6 Luni 269.00 Lei
Un an 465.00 Lei
Aceste prețuri includ toate actualizările și costurile de întreținere ale programului. În cazul în care programul vă expiră și doriți reactivarea lui, se aplică o taxa de 14 RON.

Reduceri

Bucăți Preț Reducere Preț redus
2 930.00 Lei 5 % 883.00 Lei
3 1395.00 Lei 10 % 1255.00 Lei
4 1860.00 Lei 15 % 1581.00 Lei
Reducerile se aplică celor care cumpără mai multe programe pe aceeași factură, pe perioadă de un an;

Reducerea maximă la care se poate ajunge este de 15%, și se atinge la un numar de 4 bucăți.

Acte Auto™ este marcă întegistrată a Lucid Dreams SRL. Toate drepturile sunt rezervate.

Ultimele update-uri

12.02.2020 - Cerere reținere plăcute înmatriculare: Un nou model de cerere folosit pentru reținerea numerelor de înmatriculare atunci când autovehiculul a fost înstrăinat.
11.02.2020 - Declaratie platforma: A fost introdus noul model declarație pentru autovehicule achiziționate din afara țării și aduse pe platformă.
11.02.2020 - Declaratie pierdere/furt/deteriorare certificat de inmatriculare/placute de inmatriculare: A fost introdus noul model de declarație de pierdere/furt sau deteriorare al certificatului de înmatriculare sau al plăcuțelor de înmatriculare.
16.10.2019 - Fișa Medicală: A fost introdus noul model de fișă medicală folosit pentru preschimbarea permisului de conducere.
10.10.2019 - Declarația Fiscală: A fost introdus modelul de declarație fiscală pentru pentru impozitului asupra mijloacelor de transport marfă cu masa totală autorizată de peste 12 tone aflate în proprietatea persoanelor fizice sau persoanelor juridice.
08.10.2019 - Delegație: A fost introdus un model de împuternicire pentru înregistrare auto la diverse instituții.
06.10.2019 - Cerere Certificat Atestare Fiscală: A fost introdusă cererea pentru eliberarea unui certificat de atestare fiscală pentru persoane juridice privind impozite, taxe locale şi alte venituri datorate bugetului local.
26.09.2019 - Certificat Radiere: A fost introdus un nou model de certificat de radiere.
22.07.2019 - Fișa Medicală: A fost introdus noul model de fișă medicală folosit pentru preschimbarea permisului de conducere.
25.05.2018 - GDPR (RGPD): A fost lansată versiunea 6 a aplicației. Această versiune include toate instrumentele necesare pentru a fi în conformitate cu noua lege a protecției datelor cu caracter personal.
25.10.2017 - Imputernicire: Împuternicire pentru reprezentarea în fața organelor fiscale în vederea înscrierii/radierii/modificării în evidențele fiscale ale automobilului
25.10.2017 - Imputernicire: Împuternicire pentru reprezentanți ai firmelor de intermedieri auto, în vederea depunerii și ridicării actelor privind certificatul de atestare a plății TVA, în numele proprietarului
23.10.2017 - Declaratia Fiscala: Declarația pentru stabilirea impozitului/taxei pe mijloacele de transport în cazul contribuabililor
16.08.2017 - Împuternicire: Model de împuternicire util pentru a putea trimite un reprezentant la direcția de taxe și impozite în vederea obținerii certificatului fiscal
14.08.2017 - Contratto di vendita di veicolo: A fost adăugat model de contract util la achiziționarea autovehiculelor din Italia
10.08.2017 - Verkoopovereenkomst voor een personenwagen: A fost adăugat model de contract util la achiziționarea autovehiculelor din Olanda
08.08.2017 - Contrat de vente entre particuliers: A fost adăugat model de contract util la achiziționarea autovehiculelor din țări francofone
31.07.2017 - Invoice: A fost adăugat model de contract/factură utilă la achiziționarea autovehiculelor din Anglia
21.06.2017 - Cerere: A fost adăugat modelul de cerere prin care puteți solicita mai multe operațiuni: Inmatricularea definitiva; Inmatricularea temporara; Transcrierea transmiterii dreptului de proprietate; Eliberarea unui duplicat al certificatului de inmatriculare; Eliberarea unui nou certificat ca urmare a modificării datelor inscrise; Eliberarea unui nou certificat ca urmare a modificarii datelor inscrise; Autorizarea provizorie pentru o perioada de x zile;
19.05.2017 - Certificat atestare plata TVA: A fost adăugată cererea pentru eliberarea Certificatului privind atestarea plății TVA, în cazul achizițiilor intracomunitare de mijloace de transport noi / Certificatului, în cazul achizițiilor intracomunitare de mijloace de transport pentru care nu se datorează TVA în România
16.03.2017 - Fisa Medicala: A fost adaugata optiunea prin care puteti trece CNP-ul pe fisa medicala
15.03.2017 - Kaufvertrag: Au fost adăugate două modele de Contract Vânzare-Cumpărare Germania
10.03.2017 - Fișa Medicală: A fost adăugată în program Fișa Medicală
Cumpără acum!
Metode de plata

Celor care cumpără mai multe programe pe aceeași factură pe perioadă de un an, li se aplică reduceri suplimentare.


Encrypted SSL Secured Mobile Friendly Uptime

Acest program se vinde numai către persoane juridice (SRL, PFA, II, IF, etc.).


Acte / Fișe conținute de program:

Programul conține în prezent un număr de 54 de fișe iar această listă crește în permanență.

Se pot introduce fișe în program și la cerere. Dacă fișa cerută este solicitată de 2 clienți care dețin abonament cu valabilitate de cel puțin 6 luni, fișa va fi introdusă GRATUIT.

Pentru promovarea afacerii dumneavoastră, vă punem la dispoziție și firme luminoase. Firme luminoase Acte Auto

Bună ziua,
aveți nevoie de informații suplimentare?