Acte Auto ™ v6.5

Program Acte Auto

"Acte Auto™" este un program (software) destinat birourilor care emit ACTE AUTO. NU MAI AVEȚI NEVOIE DE NICI UN FEL DE TIPIZATE. Programul Acte Auto™ face tot!

De acum nu mai aveți nevoie de masina de scris învechită care la care orice greșeală de tastare vă făcea să luați toată munca de la capăt! Nu aveți nevoie decât de un calculator, de o imprimantă, de niște coli albe și de programul Acte Auto™.
Meniu Acte Auto

Interfață & Utilizare

Interfața programului asigură o utilizare foarte ușoară și este mult îmbunătățită față de versiunea anterioară. Este foarte intuitivă și folosește tehnologia platformelor pentru eliberare de RCA-uri.


Facilități

  • Completare automată: Completați datele într-un formular, după care sunt preluate în toate fișele, cererile, etc.
  • Formule de adresare: Posibilitatea schimbării formulelor de adresare pentru cereri din meniul setări (ex. Domnule Comandant, Domnule Șef Serviciu, etc.)
  • Cost Control: Stabiliți un preț pentru fiecare fișă în parte și urmăriți în timp real încasările, sau vedeți ce ați încasat în trecut. Puteți vedea ce fișe ați emis fiecărui client și cât aveți/ați avut de încasat de la fiecare.
  • Rapoarte: Rapoarte statistice și grafice cu privire la fișele emise.
  • Notă de Informare: Note de informare presetate pentru ficare județ în parte, dar și posibilitatea de a modifica textul notei de informare.
  • Bază de date clienți: Aveți posibilitatea de a salva clienții, nefiind nevoie să completați datele fiecăruia în momentul în care revine la dumneavoastră.
  • Financiar: Facturile Proforme și Facturile Fiscale le puteți accesa direct din program.
  • Suport Tehnic: Secțiune de suport tehnic direct în program. Folosind această opțiune puteți primi răspuns la întrebările dumneavoastră chiar și în afara orelor de lucru.
  • Update-uri incluse: Actualizările programului sunt incluse în prețul abonamentului.
Reduceri

Preț

O lună

3 luni

6 luni

12 luni

Număr nelimitat de fișe emise
Bază de date cu număr nelimitat de salvări
Update-uri și suport tehnic incluse
Preț
51.00 Lei
143.00 Lei
269.00 Lei
465.00 Lei
Prețul este cel final, nu se mai aplică TVA

Metode de plată

Depunere
numerar

Card
bancar

Transfer
bancar


Siguranță & Securitate

Transmisia datelor este securizată cu ajutorul unui certificat SSL ce asigură criptare cu până la 256 biți. Datele sensibile stocate sunt și ele criptate. Programul este securizat prin username și parola pentru fiecare utilizator.
Accesul la secțiunile sensibile din program poate fi restricționat prin activarea Opțiunilor Administratorului. După activare veți primi o parola și doar prin folosirea ei puteți accesa opțiuni cum ar fi ștergerea datelor din program, activarea și dezactivarea unor opțiuni de configurare (cum ar fi nota de informare), modificarea datelor de facturare, setările cost control, sau formule de adresare/încheiere pentru fișele dumneavoastră.

Dependințe & Compatibilitate

Pentru rularea programului aveți nevoie de conexiune la internet și de programul Adobe Reader instalat. Acest program este gratuit și poate fi descărcat de la adresa: http://get.adobe.com/reader/. Programul Acte Auto rulează pe orice sistem de operare (Windows, Linux, Mac OS, etc.), chiar și pe telefoane mobile.

compatibilitate

GDPR Compliant

Aplicația este dezvoltată pentru a putea asigura confidențialitatea datelor și drepturile clienților dumneavoastră, așa cum prevede noua lege a protecției datelor cu caracter personal

04.11.2020 - Declarații scoatere din evidență: Declarații noi pentru scoaterea din evidență a mijloacelor de transport - ITL 016
22.10.2020 - Împuternicire PF: Model nou Împuternicire Persoane Fizice.
22.10.2020 - Împuternicire PJ: Model nou Împuternicire Persoane Juridice.
16.10.2020 - Cerere TVA: Model nou Cerere pentru eliberarea unui certificat in cazul achizitiilor intracomunitare de mijloace de transport conform O.P.A.N.A.F. Nr. 3139/2011.
15.10.2020 - Fișă Înmatriculare: Actualizare Fișă Înmatriculare.
14.08.2020 - Cerere eliberare certificat: în cazul achizițiilor intracomunitare de mijloace de transport pentru care nu se datorează TVA în România.
13.08.2020 - Cerere: A fost introdus noul model de cerere.
26.05.2020 - Fisa Medicala: A fost actualizat modelul de fisa medicala.
12.02.2020 - Cerere reținere plăcute înmatriculare: Un nou model de cerere folosit pentru reținerea numerelor de înmatriculare atunci când autovehiculul a fost înstrăinat.
11.02.2020 - Declaratie platforma: A fost introdus noul model declarație pentru autovehicule achiziționate din afara țării și aduse pe platformă.
11.02.2020 - Declaratie pierdere/furt/deteriorare certificat de inmatriculare/placute de inmatriculare: A fost introdus noul model de declarație de pierdere/furt sau deteriorare al certificatului de înmatriculare sau al plăcuțelor de înmatriculare.
16.10.2019 - Fișa Medicală: A fost introdus noul model de fișă medicală folosit pentru preschimbarea permisului de conducere.

Arată mai multe

Programul conține în prezent un număr de 54 de fișe iar această listă crește în permanență.

Recenzii


Nota 4.78 din 95 de comentarii

Dumitru D. · 26.03.2020
Nota: 5/5

Il folosesc de 13 ani, de la prima versiune si pot sa recomand tuturor


Simona N. · 24.03.2020
Nota: 5/5

aplicatia contine o multime de fise si este bine structurata


Marian I. · 04.02.2020
Nota: 5/5

Un program pe cinste!


Laurentiu B. · 03.02.2020
Nota: 5/5

Cumparati cu incredere, nu o sa va para rau


mai multe
Acte Auto™ este marcă întegistrată a Lucid Dreams SRL. Toate drepturile sunt rezervate.


Acte Auto

Acte Auto ™

Software complet pentru birouri de acte auto, care elimină tipizatele.

Cumpără acum! Vezi detalii

We8

We8

Invitații electronice inteligente și Wedding Planner.

Cumpără acum! Vezi detalii

Web Design

Dezvoltăm site-uri și aplicații web folosind cele mai noi tehnologii.

Vezi detalii