Povestea nostră

Povestea noastră a început în anul 2005, când un priten a vrut o aplicație pentru un apropiat al lui. Vacanța de vară era pe sfârșite și a trebuit să analizez mai bine situația, așa că, am ridicat telefonul fix din furcă și l-am sunat pe Marius. Împreună am dus acel proiect la bun sfârșit. Așa a luat naștere versiunea 1 a software-ului Acte Auto.

Soft-ul nostru funcționa foarte bine iar după încă un an de la finalizarea lui au venit sugestii pentru îmbunătățiri. Ne-am ocupat și de acestea, deja aplicația devenise complexă, conținea mai multe fișe și salva într-o bază de date documentele emise. Văzând că totul functionează perfect am decis să testăm utilitatea ei la scară largă și am mers la Registrul Comerțului pentru a face acest lucru posibil.

Startul în antreprenoriat a fost dificil, a durat 2-3 luni până când am primit prima comandă, dar după aceasta au venit altele mult mai rapid și lucrurile au început să se miște. Clienții erau din toată țara și a trebuit să facem o mulțime de modificări și de adaptări pentru ca aplicația să poată fi folosită peste tot. Lunar lansam update-uri.

Am dezvoltat și prima noastră soluție de facturare pentru că soft-urile pe care le găseam în acel moment pe piață erau mult prea dificil de utilizat. Între timp am primit solicitări pentru multe alte tipuri de softuri, multe pentru firme private. Cerințele erau din ce în ce mai complexe, soft-uri de gestiune service-uri, soft-uri pentru firme de taxi, soft-uri pentru salarii etc. Așa am luat decizia să trecem pe tehnologii web și să stocăm informațiile în baze de date online (pentu că atunci nu era cunoscut termenul de "Cloud").

În vara lui 2008 am făcut prima aplicație de facturare online care stoca informațiile în cloud și pe care am scos-o mai târziu la vânzare sub numele "EuroFacturier PRO Online + Stocuri". În 2009 am lansat și versiunea 4 a aplicației Acte Auto, versiune care scăpa utilizatorii de multe bătăi de cap pentru că aceasta rula în cloud. Utilizatorii puteau accesa aplicația de oriunde, doar cu un user și o parolă. O parte din utilizatori întâmpinau des probleme tehnice cu PC-urile lor (hardware care se strica, viruși, etc), iar această tehnologie îi scutea de pierderi de date, reinstalări și activări atunci când aveau astfel de probleme.

Cu timpul ne-am dezvoltat, aplicațiile noastre s-au dezvoltat și au evoluat ca și noi. Am început să ne implicăm din ce în ce mai mult în zona de online și am oferit și servicii de e-commerce, am dezvoltat module și ladingpage-uri pentru shopping, diverse site-uri și servicii de promovare pentru companii care au dorit să își găsească clienții în online..

În prezent...

În prezent lucrăm la două aplicații care vor fi lansate în curând. De asemenea, aducem periodic actualizări aplicațiilor deja lansate (Acte Auto, We8).

Avem parteneri specialiști în Ui/Ux, Grafică Publicitară, Google Ads, Facebook Ads, SEO și dezvoltăm site-uri, aplicații, ne ocupăm de mentenanță și facem campanii pentru clienți mari care își comercializează produsele și serviciile online.

Acte Auto

Acte Auto ™

Software complet pentru birouri de acte auto, care elimină tipizatele.

Cumpără acum! Vezi detalii

We8

We8

Invitații electronice inteligente și Wedding Planner.

Cumpără acum! Vezi detalii

Web Design

Dezvoltăm site-uri și aplicații web folosind cele mai noi tehnologii.

Vezi detalii