Întrebări frecvente (F.A.Q. - Frequently Asked Questions)

Folosind programele noastre bazate pe tehnologii web, nu veti mai avea niciodata probleme cu virusii de pe calculatoarele dumneavoastra, nu veti mai avea niciodata probleme cu pierderea datelor, cu instalarea programelor, sau cu instalarea de update-uri. Dumeavoastra nu trebuie decat sa va autentificati in program folosind un username si o parola, de restul ne ocupam noi. Aceste programe pot fi accesibile de pe orice calculator, astfel, putand sa lucrati si de acasa, de la hotel, de oriunde aveti acces la un calculator si o conexiune internet si puteti chiar sa va verificati angajatii atunci cand sunteti plecat in concediu.

Puteti deveni utilizator al acestor servicii comandand programul pe care il doriti la noi pe site, facand plata lui. Pentru a finaliza o comanda trebuie sa acceptati "Termenii si Conditiile de utilizare" care inlocuiesc contractul fizic.

Plata se face cu CARD bancar - sau - prin banca - Ordin de Plata (OP) / e-Banking / Depunere Directa. Pentru continuitatea serviciilor dumneavoastra, va rugam sa faceti platile pentru reinnoirea licentei cu doua zile inainte de expirare.

Puteti folosi aceste programe cat timp platiti pentru ele; Puteti plati in avans pentru cel putin o luna si pentru maxim un an. Cand perioada de valabilitate se apropie de sfarsit, veti fi anuntat printr-un e-mail dar si prin notificare in program in timp util, pentru a efectua plata.

Aceste programe nu trebuiesc instalate, iar de actualizari ale programelor ne ocupam tot noi, activitatea dumneavoastra rezumandu-se doar la folosirea lor.

Pentru o protejare cat mai buna a datelor trimise si primite intre program si utilizator, transmisiile de date sunt securizate cu certificate SSL cu criptare pe 256-biti. Informatiile care se stocheaza in baze de date sunt criptate cu cheie unica pentru fiecare utilizator.

Teoretic este imposibil sa uitati sa faceti plata. Inainte cu 15 zile sa va expire perioada de valabilitate, sunteti anuntat printr-un e-mail dar sunteti avertizat si de program. Daca nu reusiti sa faceti plata la timp, accesul dumneavoastra in program va fi blocat pana in momentul in care faceti plata, va trebui sa platiti si o taxa de reactivare in valoare de 14 lei, iar datele salvate de dumneavoastra vor fi sterse din sistem. De asemenea, daca utilizati sistemul de afiliere, acesta va fi resetat.

Daca aveti o problema sau ati dori imbunatatiri in program, va rugam sa folositi sectiunea "Support" disponibila in aplicatie, pentru a ne comunica ideile dumneavoastra. Daca vom considera ca ceea ce ati dori dumneavoastra nou in program ar putea fi de folos pentru majoritatea clientilor nostri si ar contribui la imbunatatirea serviciilor noastre, vom face modificarile in soft, fara nici un cost suplimentar.

Daca aveti alte nelamuriri, va rugam sa ne contactati folosind sectiunea "Support" din aplicatie, ne puteti trimite mesaj pe WhatsApp sau folosind formularul de pe pagina de contact.

Acte Auto

Acte Auto ™

Software complet pentru birouri de acte auto, care elimină tipizatele.

Cumpără acum! Vezi detalii

We8

We8

Invitații electronice inteligente și Wedding Planner.

Cumpără acum! Vezi detalii

Web Design

Dezvoltăm site-uri și aplicații web folosind cele mai noi tehnologii.

Vezi detalii