Turis 365 - Software pentru pensiuni și hoteluri

Turis365 este un program (software) de gestiune destinat unităților de cazare/structurilor de primire turistice.


Cu Turis365 puteti gestiona rezervări ale camerelor, camerele libere și cele ocupate, puteți genera fișe de anunțare a sosirii și a plecării (fișe de cazare).
Ecran principal Turis


Interfață & Utilizare

Interfața programului asigură o utilizare ușoară, este foarte intuitivă și folosește tehnologii web de ultimă generație.

Meniu Turis365

Facilități

  • Gestionare camere: În ecranul principal al aplicației este afișat un calendar în care vedeți clar ce camere sunt ocupate sau rezervate, pe ce perioadă și pentru cine.
  • Gestionare rezervări: Rezervați cu ușurință camere pentru turiști, iar programul vă anunță când turiștii sunt așteptați să apară. Nu veți putea să mai încurcați rezervările sau să dați aceeași cameră la mai mulți turiști.
  • Camere disponibile: Situația camerelor pe ziua curentă, căutare camere disponibile într-un anumit interval.
  • Fișă de anunțare a sosirii și plecării: Check-in / Check-out și eliberare Fișă de Anunțare a Sosirii Și Plecării (Fișă de cazare). Fișa poate fi personalizată cu logo-ul dumneavoastră, aceasta aducând un plus de imagine în fața clienților dumneavoastră.
  • Registrul turiștilor cu probleme: Aflați dacă un turist este scandalagiu sau dacă a făcut probleme în alte locuri în care a fost cazat, sau înregistrați în sistem turiștii care v-au făcut probleme pentru a înștiința și alte structuri de cazare la care va merge în viitor.
  • Suport Tehnic: Secțiune de suport tehnic direct în program. Folosind această opțiune puteți primi răspuns la întrebările dumneavoastră chiar și în afara orelor de lucru.
  • Financiar: Facturile Proforme și Facturile Fiscale le puteți accesa direct din program.
  • Update-uri incluse: Actualizările programului sunt incluse în prețul abonamentului.

Siguranță & Securitate

Transmisia datelor este securizată cu ajutorul unui certificat SSL ce asigură criptare cu până la 256 biți. Datele cu caracter personal sunt stocate criptat. Programul este securizat prin username și parola pentru fiecare utilizator.

Dependințe & Compatibilitate

Pentru rularea programului aveți nevoie de conexiune la internet și de programul Adobe Reader instalat. Acest program este gratuit și poate fi descărcat de la adresa: http://get.adobe.com/reader/. Programul Turis 365 rulează pe orice sistem de operare (Windows, Linux, Mac OS, etc.), chiar și pe telefoane mobile.

Pentru moment, acest program nu mai este comercializat

Licența constă într-un abomanent pe un an, iar toate update-urile pe durata abonamentului sunt incluse.
Encrypted SSL Secured Mobile Friendly Uptime

Capturi de ecran

Fisa Cazare Noua

Rezervare camera

Setari turis


Acte Auto

Acte Auto ™

Software complet pentru birouri de acte auto, care elimină tipizatele.

Cumpără acum! Vezi detalii

We8

We8

Invitații electronice inteligente și Wedding Planner.

Cumpără acum! Vezi detalii

Web Design

Dezvoltăm site-uri și aplicații web folosind cele mai noi tehnologii.

Vezi detalii